HOME ABOUT US SERVICES JOBS USED USED CONTACT
OVER ONS

 

 

 

 

 

 

bulletWIE ZIJN WIJ ?

Purchasers een Belgische onderneming, opgericht in 2003, is de tak van AIG – Africa International Group – die instaat voor alle voorzieningen voor de groep.
AIG is een bedrijvengroep gespecialiseerd in handel in machines en materieel voor bouw, landbouw, mijnbouw, recycling, grondwerk en transport. AIG is ook actief inde sector van ready-mix beton, kraanverhuur, transport & logistiek.
AIG vertegenwoordigt een kapitaal van meer dan 10 miljoen Euro en realiseert een geconsolideerde jaarlijkse omzet van ongeveer 40 miljoen Euro.

Bezoek onze website: www.africaig.com


bulletWAAROM WIJ?

Ons toegewijd team van professionele medewerkers heeft zich als doel gesteld voor elke klant de meest aangewezen, vernieuwende en kosteneffectieve oplossing te vinden.
Met onze hulp ontdekt u ongekende voordelen. Wij engageren ons voor :

  • Verbetering van uw vlootbeheer en het aanbrengen van nieuwe aankoopmogelijkheden.
  • Maximaal rendement van uw huidige activa
  • Beperken van de kosten voor de aanschaf van goederen of diensten, hetgeen uw offertes competitiever maakt en uw winsten hoger.

Bovendien:

  • Wij laten u profiteren van onze ruime ervaing in de industrie zonder dat hieraan voor u enig risico verbonden is.


bulletWAT WIJ BIEDEN :

Purchasers kan voldoen aan al uw noden op het gebied van machines en materieel. Wij bieden u een brede waaier aan diensten zoals :

  • Toegang tot leveranciers – onze goede relaties met toonaangevende constructeurs wereldwijd verzekeren ons van de beste kwaliteitsproducten, met volledige fabrieksgarantie, tegen de beste prijs.
  • Klantenservice van het hoogste niveau – u ontvangt van ons zoveel mogelijk en zo accuraat mogelijke informatie, waardoor het voor u gemakkelijk wordt om de machine te kiezen die het best past bij uw noden. Ons hoog opgeleid sales team leidt u doorheen het volledige aankoopproces en staat u bij met raad en daad. Zij onderhandelen voor u de beste leveringstermijnen en zorgen voor een vlotte afhandeling van de transactie.
  • Toegevoegde waarde – wij kunnen u assisteren bij het regelen van transport en verzending.
 

HOME ABOUT US SERVICES JOBS CONTACT

Purchasers International S.A. © 2010 all rights reserved